Timid Kooky singlas iš būsimo albumo: pasiruoškite žygiui į savo ego viršukalnę

Grupė „Timid Kooky“ verčia naują puslapį savo kūryboje – pristato singlą „Pats Sau“ iš šių metų pavasarį išleidžiamo minialbumo „Baby Be My Spiderman“.

„Daina „Pats Sau“ yra išsilaisvinimui iš savo paties gniaužtų. Pasiruoškite žygiui į savo ego viršukalnę, skrydžiui virš savo silpnybių ir ydų, pasiruoškite pirmą kartą gurkštelėti iš savo sielos upelio, kur teka tyriausia pergalė, aukštesnės sąmonės fortūna, pasiruoškite godžiai paspringti gaiviu minčių skaidrumu ir pagaliau neberimauti. Nebekovoti su savimi, o būti su savimi. Būti sau. Pats sau“, – naują kūrinį pristato grupė „Timid Kooky“.

Vidinę jėgą ir išsilaisvinimą transliuoja ir naujo singlo viršelis – pagrindiniu jo herojumi tapo absoliutus Europos kultūrizmo čempionas Justas Poliakus.

 

Nuo šiandien visose muzikos klausymo platformose skambantis „Pats Sau“ – pirmasis singlas iš būsimo grupės minialbumo pavadinimu „Baby Be My Spiderman“, kurį grupė pristatys balandžio viduryje. Jį „Timid Kooky“ išleidžia su Didžiosios Britanijos muzikos kompanijos „The state51 Conspiracy“ pagalba. Albumo leidybą dalinai finansuoja asociacija AGATA ir Lietuvos kultūros taryba.

„Ymir Audio“ studijoje įrašytą muzikos rinkinį „Timid Kooky“ pristatys po trijų metų pertraukos. „Per visus šiuos metus daug dirbom ir aiškinomės, kaip savo klausytojams galim parodyti kažką naujo, kur toliau galim patys nueiti ir juos nuvesti“, – pasakoja grupės nariai.

Intensyvų grupės „Timid Kooky“ darbą, energiją ir išskirtinumą per ketverius grupės gyvavimo metus įvertino klausytojai ir muzikos industrijos atstovai – 2018 metais išleisto debiutinio grupės albumo „Tanzen“ kūriniai ne kartą skambėjo grupės koncertuose Ispanijoje, Rusijoje, Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Slovėnijoje ir kitose Europos šalyse, grupė tapo Europos talentų tinklo INES#talents dalimi ir atstovavo Lietuvai ne viename showcase festivalyje.