Phun Thomas pristato nepatogų ausiai mini albumą “Two”

“Kurdamas šį mini albumą stengiausi išlaikyti tam tikrą saldumą muzikoje, bet tuo pačiu pasiūlyti alternatyvų požiūrį į populiariąją elektroninę muziką” – pristato savo naują leidinį Phun Thomas. Gegužės 28-ąją pasirodė autoriaus šviežias mini albumas “Two” visose skaitmeninėse muzikos transliavimo platformose ir daugelyje skaitmeninių muzikos parduotuvių.

Phun Thomas (Andrius Laucevičius) alternatyvios elektroninės muzikos kūrėjas, pristato naują mini albumą pavadinimu “Two”. “Tai jau antrasis mano leidinys, siejamas su dar šiemet pasirodysiančiu jau antruoju mano pilnu albumu, kuris vadinsis “Wake Up. Man tai naujai atrastas skambesys, kuriame jaučiuosi lyg žuvis vandenyje” – atvirauja autorius. Anksčiau Phun Thomas pristatęs “Three” trilogiją, dabar patiekia net penkias originalias kompozicijas. Kiekvienas kūrinys leidinyje skamba skirtingai ir tik žiupsnelis saldumo šiuos visus kūrinius apjungia. Beveik visi leidinio kūriniai sukurti įsisiautėjus pasaulinei pandemijai, išskyrus “Empty Space Craft” yra sukurtas ir įrašytas prieš tris metus, kuris puikiai užbaigia šią pakuotę. Leidinio viršelį sukūrė Giedrius Šakalys (SKL_ONE).

Andrius Laucevičius nuo savo kūrybos pradžios išleido keliasdešimt autorinių kūrinių ir įvairių perdirbinių kitiems elektroninės muzikos atlikėjams. Ilgame savo kūrybiniame kelyje spėjo pakeisti kelis pseudonimus, kūrių kiekvienas pateikė skirtingą skambesį: Andy Lau pristatė House muzikos spektrą 3am Recordings, Stripped Records, Aqua Sound, Cold Tap Recordings įrašų kompanijose užsienyje; L8M8 kūrė Techno muzikos ribose Cr2 Records, KMS Records, Sounds Of Juan, Form & Function, Endemic Digital ir kitose leidybinėse įmonėse. Nuo 2016-ųjų kaip Pun Thomas vis labiau linksta į Intelligent Dance Music (IDM) skambesio paieškas. Naujasis mini albumas būtent tai ir atskleidžia.

Mini albumą publikavo lietuvių leidybinė įmonė Future Sound Scientists (FSS Recordings), kuri glaustai bendradarbiauja su inovatyviais naujos kartos elektroninės muzikos profesionalais. Tarp jau išleistų kūrinių ar remiksų galima rasti metų elektroninės muzikos nominaciją nusinešusią Monikaze, taip pat nominantus Five Rituals, dažniau užsienyje besileidžiantį nenuoramą Roe Deers, improvizacijos virtuozus Quark Effect, ekspresyvųjį Onegin ir kitus rezonuojančius bei aktualius autorius bei atlikėjus iš Lietuvos.

Phun Thomas mini albumas “Two” pasirodė gegužės 28-ąją, kurį galima rasti visose skaitmeninėse muzikos transliavimo platformose ir beveik visose skaitmeninėse muzikos parduotuvėse visame pasaulyje. Nuorodas į mini-albumą rasite čia: https://hypeddit.com/f10ani