Prodiuseris Vecera pristato muzikinį klipą „Fragile Novelty“: jautrus šokio performansas

Visai neseniai pristatęs trečiąjį studijinį albumą „Explicit Love“, prodiuseris Vecera šiandien dalinasi albumo singlui sukurtu, paties režisuotu muzikiniu klipu, kuriame emocionalus šokėjo Matthew Dane Livingston pasirodymas.

„Šis klipas – apie santykį tarp visumos ir jos atskirų dalelių. Kaip skruzdės, ląstelės ar žmonės pavieniui, atrodo, neatlieka didelės funkcijos, bet sudėjus juos į vieną organizmą, bendruomenę – gaunam prasmę, kurią ir tyrinėjam su komanda klipe.“ – dalinasi kūrinio autorius Paulius Večera.

Prie klipo įgyvendinimo prisidėjo nemaža, kūrėjų komanda, kurie puikiai veikė kaip vienas organizmas. Klipe pasirodė šokėjas Matthew Dane Livingston, ypatingoje AV17 galerijos erdvėje. Paulius Dragūnas nufilmavo klipą, Motiejus Sinica jį apšvietė, Greta Galiauskaitė buvo atsakinga už režisūrinius ir dailės sprendimus, Martynas Valius klipą sumontavo, o Dominika Pieczulis klipą nuspalvino. Kostiumą klipo šokėjui Matthew pasiuvo Ema Milasauskytė, o grimą įgyvendino atlikėjo sesuo Rimutė Večeraitė.

„Komanda atsirado gan organiškai mano gyvenime, tik prireikė nemažai kantrybės visus surasti. Nenuostabu, kad pats klipas puikiai reprezentuoja mūsų visų buvimą vienu organizmu dirbančiu harmoningai ties vienu tikslu, kas puikiai rezonuoja ir su klipo idėja.“ – rezultatu džiaugiasi prodiuseris.

Šis muzikinis klipas yra albumo „Explicit Love“ tąsa. Albumas giliai asmeniškas prodiuserio darbas, kuriame nagrinėjama daugialypė meilės samprata. Pirmasis albumo singlas „Fragile Novelty“ ir šio muzikinio klipo kūrinys stipriai inspiravo visą „Explicit Love“ albumą.