It Was Us pristato naują albumą ir kviečia į pristatymo koncertus

Instrumentinės roko muzikos kolektyvas iš Kauno It Was Us išleido antrą savo studijinį darbą – minialbumą “They”.

Į rinkinį pateko keturios kompozicijos. Koncertų metu pastebėjome, kad linkstame šiuos kūrinius atlikti vieną po kito, ar netoliese. Vis labiau atrodė, kad keturi jie pataiko į tą pačią istoriją.

“They” tai daugiau nei dvidešimties minučių post-rockinė kelionė grupei būdingomis bangomis, nuo ramybės melancholijos iki emocijų ir energijos pliūpsnių. Tai kelionė nuo startinio jaudulio iki euforijos, ar kartais liūdesio pasiekus finišą. Tebūnie tai dedikacija nuotykiams ir tiems ir toms, su kuriais tuos nuotykius patiriame.

Albumo vizualinei daliai pasirinktas Justės Svirskaitės paveikslas. Daugiau nei penkis metus kolektyvo studijoje kabėjęs darbas rado savo nišą grupės kūryboje.

Su albume skambančiais kūriniais klausytojai gyvai galės susipažinti pristatymo koncertuose, kurių pirmasis įvyks 2024 balandžio 8 d. 20 valandą, jaukiajame Vilniaus klube “Red Cat”.

Koncerte prie It Was Us prisijungs sapniškai permainingo instrumentinio roko muzikos grupė iš Vilniaus – Skafandras. Vokalais neužsiimantis kolektyvas groja po tris-keturis ilgus kūrinius per koncertą, stengiasi išlikti skoningi, bet įdomūs. Šiemet išleidę antrąjį savo albumą “Pelenynas”, kviečia pasiklausyti visus, ką traukia jautrūs ir keisti gitarų rifai bei alternatyvi roko muzika.

It Was Us mini albumą “they” galite rasti visose pagrindinėse platformose:
Spotify:
https://open.spotify.com/album/1tf3cJkM1XV1Y8WIi7D9qm
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=MwMEWr_QCxY&list=PLCt3hLsJZ5rvgVmaGTAHBtY6lsgo1xW52
Bandcamp:
https://itwasus.bandcamp.com/album/they
Soundcloud:
https://soundcloud.com/it-was-us/sets/they