2010 December

Gabija Grušaitė „Neišsipildymas“ (ištrauka)

Leidykla „Baltos lankos“ netrukus išleis Gabijos Grušaitės pirmą romaną „Neišsipildymas“. Tai pirmas autorės romanas.

Kauno klubas „Insait“ ieško sienų tapytojų

Norėjai legalizuotis? Vaikinas uždraudė teplioti miegamojo sienas? Studijuoji VDA, trūksta sienos baigiamajam darbui? Pogrindinės muzikos klubas „Insait“ ieško dailininkų, graferių, freskistų ar kitų kuriančių žmonių, kurie norėtų klube dekoruoti tris sienas. Sienų išmatavimai apytiksliai: 4×3, 3×3 ir 2×3. Klubas kompensuotų […]

Naujame rinkinyje Nightmusic.lt kalbės apie kitus jausmus

Dar vienas šiais metais atsiradęs ir jau visai įdomiais darbais pasižymėjęs netleiblas Nightmusic.lt naujuosius, 2011-uosius metus pradės su jubiliejiniu, 10-uoju leidiniu. Sausio pradžioje pasirodys rinkinys Other Feelings, kuriame savo jausmingą elektroniką pristatys tiek dažnai internetinėje Lietuvos erdvėje sutinkami atlikėjai Vidas M, Sraunus ar SoulSonic, tiek keletas užsieniečių.

Kino teatras „Pasaka“ ir KKF į kino ekranus sugražina „Sebę“

Tarptautiniame Kauno kino festivalyje žiūrovų susižavėjimo sulaukęs ir Tarptautinio vaikų ir jaunimo filmo festivalio Vilniuje pagrindiniu prizu apdovanotas švedų režisieriaus Babako Nanafi filmas „Sebė“ bus rodomas kino teatro „Pasaka“ repertuare. Berlyno tarptautinio kino festivalio jaunimui skirtoje programoje „Generation“ geriausiu debiutu pripažinta drama apie nelengvą paauglystę Vilniuje bus rodoma ir sausį.
„Tarptautinio Kauno kino festivalio sintezė šį kartą truks visus metus, – sakė Tarptautinio Kauno kino fesitvalio direktorė Ilona Jurkonytė. – Mes už tai, kad geras kinas būtų ne festivalinė privilegija, o pastovi galimybė Lietuvos žiūrovams.

WASTED BULLETS – “Sistemos apgautas” (Wasted Bullets, 2010)

“Visuomenė nemėgsta mūsų, visuomenė mus ignoruoja, visuomenėj pilna šūdo ir musių, visuomenę kankina paranoja.”