2011 January

Estai Ewert and The Two Dragons pristatė pirmą kūrinį iš būsimo albumo

Neseniai Baltijos šalių radijo stotyse ėmė skambėti naujausia estų indie roko kolektyvo Ewert and The Two Dragons daina “(In The End) There`s Only Love”. Kol kas tai yra vienintelė viešai skambanti daina iš pavasarį pasirodysiančio kolektyvo albumo. Jei kam teko […]

Sunday Best repo tradicijas pratęs nauja leidyklos grupė Sound of Rum

„BBC Radio 1“ laidų vedėjo ir „Bestival“ festivalio išradėjo Rob Da Bank leidykla Sunday Best Recordings visada skleidė išskirtinai savotišką bei įprastomis tendencijomis net neatsiduodantį skambesį. Tai jie ir iki šiol daro, tad kiekvienas naujas jų atradimas yra dar didesnis atradimas klausytojui.

56-ąją Fabriclive kompiliaciją suruošė Pearson Sound / Ramadanman

Tiek klube, tiek rinkinių serijose nenuginčijamai novatoriškiausius šokių muzikos atstovus pristatantys Fabric su 56-ąją Fabriclive dalimi kovo mėnesį nudžiuginis bass scenos gerbėjus. Naujame mikse gana įvairias, bet ne eklektiškas nuotaikas įamžino Kaune mažiau nei prieš metus apsilankęs atlikėjas, kuriantis po Ramadanman bei Pearson Sound vardais ir vienas iš leidyklos Hessle Audio galvų.

AVaspo gyvai @ XI.20

Dar vienas traškantis įrašas iš XI.20 skrynelės.

Dar kartą apie „Porno melodramą“ – iš pirmų lūpų

2011-aisias Berlyno tarptautinio filmų festivalio „Panoramos“ programoje bus parodytas vienas filmas iš Lietuvos. Tai – režisieriaus Romo Zabarausko trumpo metro filmas apie netradicinį meilės trikampį.