José Gonzálezo Junip kol kas nekoncertuos Varšuvoje

Koncertas turėjo įvykti vasario 19-ąją Varšuvos menų centre „Fabryka Trzciny“. Tai ne solinis Junip pasirodymas – čia kalba eina apie mini festivalį „1st Northern Living Festival“, kuris truks dvi dienas ir reprezentuos šiuolaikinę Skandinavijos kultūrą. Tačiau šiandien Lenkijos žiniasklaida paskelbė, kad Junip koncertas neįvyks dėl José Gonzálezo ligos ir greičiausiai bus perkeltas į kitą datą

Junip jūs galbūt dar nežinote, tačiau tikrai esate girdėję José Gonzálezo pavardę. Šis argentinietiškų šaknų turintis švedas yra Junip frontmenas, grojantis kartu su draugais Elias Araya ir Tobias Winterkorn. Prieš dešimt metų ši trijulė kūrė hardcore, dabar neatpažįstamais sušvelnėjo ir groja tai, ką galima apibūdinti kaip folkroką, ritmingesnį ir įvairesnį nei José solo kūryba.

Junip singlas „Always“, iš pernai išleisto albumo „Fields“

Tačiau Varšuvoje turi pasirodyti kios „1st Northern Living Festival“, kuris truks dvi dienas ir reprezentuos šiuolaikinę Skandinavijos kultūrą, grupės: vasario 18-ąją – Mikkel Metal (Danija, dub / minimal techno ), Luomo (Suomija, electronic, house) ir Lindstrøm (Norvegija, minimal, disco), vasario 19-ąją – Promise and the Monster (Švedija, singer/songwriter, folk). Trumpai tariant, pirma diena – elektronikai, antra – folkui.

Bilietų kainos: pirmai dienai – 50 zlotų (44 Lt), antrai – 80 zlotų (71 Lt). Bilietus parduoda TicketPro.

Nuorodos

Oficiali festivalio svetainė
Festivalis @ Facebook
Junip internete
Luomo @ MySpace
Lindstrøm @ MySpace
Promise and the Monster @ MySpace

Junip gyvai Kalifornijos radijuje KCRW