Pirmose naujienose apie šeštąjį „Satta Outside“ – Dorian Concept ir MRK1

Festivalių vasara jau ant nosies ir ilgai tempę gumą apie savo naujienas prabilo kone laukiamiausios lietuviškos daugiadienės „Satta Outside“ organizatoriai. Vardų – vos keletas, tačiau žinant, jog tai tik pradžia, verta tikėtis, kad rugpjūčio 10-12 dienomis Šventojoje įvyksiančio festivalio programa tikrai sužibės stipresniais koziriais.

Pradžiai – tie vardai. Tai 2010-aisiais „Satta Outside“ dėl ligos praleidęs austras Dorian Concept, naktinio Amsterdamo atstovas Cinnaman su dubstep/grime vėjais, kol kas riebiausias svečias – Virus Syndicate prodiuseris MRK1, atstovaujantis leidyklą Planet Mu ir iš Londono atskrisiantis kolektyvas The Greg Foat Group, įpūsiantis šiek tiek netikėtos festivaliui džiazo tematikos.

Anot organizatorių, scenų išdėstymas smarkiai nesikeičia, dingo tik nedėkingoji vieta prie palapinių miestelio: pagrindinė programa vyks sovietinėmis dulkėmis apsinešusioje vasaros estradoje, kitoje didžiosios pievos pusėje įsikūrusi palapinė kvies nepailstančiuosius šokėjėlius iki paryčių, o Šventosios upės pakrantėje vietos ras eklektiško ritmo mėgėjai ir atlikėjai; kaip įprasta dienos metu skysčių perteklių bus galima išdžiovinti paplūdimyje prie Baltijos jūros.

Bilietus jau galima įsigyti ypatingai draugiškomis kainomis „Tiketoje“, o netrukus prekybą pradės ir tinklalapio „Resident Advisor“ sistema „RA Tickets“.

Daugiau informacijos apie festivalyje pasirodysiančius atlikėjus ir kitus būtinus žinoti dalykus skelbiama tinklalapyje www.sattaoutside.lt bei socialiniuose tinkluose.