2006 November

Gravity gimtadienyje gros Terry Francis

Pirmaujantis Vilniaus klubas „Gravity“ savo šeštus veiklos metus pradės vakarėliu „Light‘s Out“ su Andy Cato pagrindinėje rolėje. Neoficialių šaltinių teigimu, klubo savininkai buvo sutikę sutiko už tai, kad GROOVE ARMADA narys suks plokšteles, sumokėti 10 tūkst. eurų viršijančią sumą. Tačiau […]

Britų savaitraštis šauniausia išrinko THE GOSSIP vokalistę

Įtakingas Anglijos savaitraštis „New Musical Express“ paskelbė savo tradicinį „metų šauniausių“ sąrašą. Šiais metais „Cool List“ viršūnėje atsidūrė įspūdinga grupės THE GOSSIP vokalistė Beth Ditto. Soul, punk, disco ir queercore stilius šauniai maišantis trio iš Amerikos išgarsėjo išleidęs albumą „’Standing […]

Scanorama 2006: ką dar matėm šiais metais

Vilniuje ir Kaune išgyvenamas pofestivalinis rytas. Žmonės pasakoja vieni kitiems kokiuose filmuose lankėsi, ką po jų jautė, o nematyto filmo gailestis trumpam virpteli ir užgęsta sakinių konstrukcijose. Geriausias renginio rezultatas, beabejo, yra komunikacija užsimezganti tarp žmonių. Jos iš pirmo plano išstumti negali nauji festivalio kontaktai ar rėmėjų srauto komunikuojami pranešimai.

Jaunimo festivalis “Tavo Kinas 2006” laukia Tavo darbų!

Jau trečius metus iš eilės jaunieji menininkai iš visos Lietuvos kviečiami parodyti sugebėjimus reikšti savo mintis bei idėjas per kiną. Jaunimo kino festivalis “Tavo Kinas 2006” – tai vienintelis unikalus tokio tipo renginys Vakarų Lietuvoje, suvienijantis tiek profesionalus, tiek mėgėjus, tiek pradedančiuosius kino kūrėjus.

Damien Rice – 9

Po pirmojo albumo “O” pasirodęs “9” minimalistinis kaip ir jo pavadinimas, tačiau gyvybės kiek įkvepia Lisa Hannigan, kartu įdainavusi ir geriausią albumo dainą – palaipsniui jėgos įgyjančią ir galiausiai net akmeninę kritiko širdį suminkštinančią “9 Crimes”. Taisyklė, kad gali ištraukti Damieną Rice iš kaimo, bet neištrauksi kaimo iš Damieno Rice dar kartą pasitvirtino.