Golden Parazyth Apartment Of Steel Album Launch @ Klubas

Kitados galėtų būti privalumas pristatinėjant albumą ištrūkti iš žvaigždėmis ir prakaitu springstančių klubų ar senamiesčio barų ir nusibelsti į kiek mažiau dėmesio sau ir satisfakcijos reikalaujantį užkampį. Kur tavęs niekas nepažins, nepaspaus rankos ir su tavimi neišgers.

Deja, Lietuva per mažas baras, kad išvengtum susidūrimo su kaimynu ar bendru pažystamu net nusitrenkęs į kitą šalies galą. Taip ir praeitą šeštadienį prisirinko Palangos kultūrinėje mekoje, “Ramybės” klube senai ir dar vakar matytų vilniečių, kauniečių, klaipėdiečių ir kitų miestiečių. Tą vakarą apsičiupinėjimas rankomis užtruko ilgiau nei įprasta.

Tuo tarpu teatro tipo scenoje paskutinius laidus kaišiojo live act atlikėjai, Partyzanai stumdė TALKING HEADS Once In The Lifetime, žiūrovai bei klausovai nerangiai sukritę prie staliukų nardė akimis, rankomis bei ausimis. Kiek prietamsėje erdvėje tvyrojo visiškai nieko nereikalaujanti idilė, o šurmulys prie baro bei rūkomajame neišdavė jokios ypatingos nuotaikos. Atrodo niekas nieko nelaukė, o laikas slinko lėčiau už smėlį.

Keletas paskutinių krepštelėjimų ir iš stebuklingosios Golden Parazyth dėžutės a.k.a. laptopo pabyra spalvingos elektronikos vaivorykštė. Šiek tiek idm trekštelėjimų, sauja abstraktaus breaks, geras galas vokiškų techy bamptelėjimų ir gauname vieną įdomiausių alternative reiškinių Lietuvoje pastaraisiais metais. Melancholiškas vokalas, kiek primenantis Frankie Goes To Hollywood giedojimą, neleido loopsir samples samplaikai pavirsti į nuobodų pasivaikščiojimą po garsų sekvenciją. Net ir pats dainavimas nepanašus į dainavimą: neteko nieko matyti to darant su tokia veido išraiška, tarsi pasakotum pasaką. Apie lapę, plaštakes ir berniuką kosmose. Aplodismentai, rožės, klyksmai, alpstančios merginos.

Šokių aikštelė tuo tarpu tai pusiau užsipildydavo, tai vėl praskysdavo. Viskas kiek pasikeitė ceremoniją į rankas perėmus jaunuoliui iš Klaipėdos, besislapstančiam po Few Nolder pseudonimu. Iš pradžių meniškas jaudulys neleido susikaupti, neaiškus kapojimas virsdavo spec. efektų sankrata ir vienadieniais eksperimentais, kas priminė, pasak Gvido B., Laurient Garnier žaidimus prie pulto. Tačiau po keletos bokalų viskas sugrįžo į savo vėžias ir iš kampų pradėjo virsti teatrališkas šranzas. Tada prasidėjo ir stage diving, ir alum aplaistyti pogo šokiai. Taip kaip ir priklauso laukiniuose vakaruose:)

Kas vyko po to – istorija nutyli. Nors iš policijos suvestinių teko girdėti apie pro langus skraidančias lėkštes kažkur vidury miesto, tačiau kitos dienos popietinė saulė bylojo tik apie geriausias nuotaikas ir šilčiausius linkėjimus iš pajūrio. Bei sėkmingiausias krikštynas Partyzanų netleiblo šeimoje šiais metais.