dr.GREEN pristato naują albumą

4-ajame grupės albume yra 9 naujos kompozicijos bei Genio (One Ear Stereo/Dublicate) remiksas. Studijos “Black Dog” ir kolektyvo “artCore” sukurta “Culture repair” pakuotė tarsi prieštarauja šiuolaikinei pardavimo tradicijai, kai išorė dažniausiai užgožia turinį. Vienintelis užrašas ant išorinės rudo kartono pusės – “Atspausdinta ant perdirbto popieriaus”.

Naujus kūrinius dr.GREEN įrašinėjo savo seno pažįstamo savarankiškai įrengtoje studijoje nedideliame Latvijos miestelyje Valmiera. Įrašų sesijoje dalyvavo ir retokai su “grynais” pasirodantis saksofonistas Konanas. Galutinis įrašo suvedimas buvo atliktas “AP sound design” studijoje Vilniuje. Įdomu, jog “Culture repair” kartu su Lietuvos leidybine kompanija “Zona” išleido Rusijos, Lenkijos ir Prancūzijos įrašų kompanijos.

1996-aisiais pradėję groti dr.GREEN ne tik aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir Europoje, leidžia albumus, bet ir “remontuoja kultūrą”: 1998-2006 metais jų pastangomis veikė jau legendiniu vadinamas pankroko “Green” klubas, 2005-2006 surengė didelio atgarsio sulaukusius “pasidaryk pats” kultūros renginius “Darom”, audringai atšventė savo 10-ąjį gimtadienį, taip pat padėjo suorganizuoti daugybę kitų underground’o renginių ir reginių.

Koncerto metu pirmą kartą bus galima įsigyti albumą “Culture repair”. Beje, kiekvienas, įsigijęs naująjį įrašą, turės galimybę susipakuoti jį pats.

Koncerte be “grynų” pasirodys ir jų “ginklo broliai” – kovingieji gatvių kovotojai TORO BRAVO, taip pat – mažiau girdėtos grupės BU-BY bei DANTIM Į SIENĄ.

2007-04-06 penktadienis
durys: 1900 | muzika: 2100 | įėjimas: 10 lt

dr.GREEN
TORO BRAVO
BU-BY
DANTIM Į SIENĄ

klubas “Intro”, Maironio 3, Vilnius