…kai tavo meilę bučiuoja kitas

WEARE18 yra Boyfriend aka Vytis Gruzdys, ir Jorge Cruz. Susitikę internete 2012 metais, jie dirba virtualiai tarp Vilniaus ir Čikagos. Tais pačiais metais perkuria Carly Rae Jepsen kūrinį „Call Me Maybe“. Įrašo keletą miksų ir albumų, kuria vaizdo klipus. Jų gerbėjų ratas plečiasi – nuo Tiesto vadybininko iki “New York Times” žurnalistės. Šių metų pradžioje išleidžia ketvirtą minialbumą „Dzin“. EP sudaro trys hitai: „I can‘t feel my face“, kultinės rusų grupės Ruki Vverh dainos „18 Mne Uzhe (I Am 18 Already)“ koveris, bei „Nuotykiai Meksikoje (Adventures In Mexico)“. Autoriai mano, kad albumas apgailėtinas. Facebook‘ui atrodo, kad nederamas. Tai istorija apie paklydimus. Vasarį Jorge pirmą kartą lankosi Lietuvoje. Jiedu susitinka. Pirmą kartą LIVE. Prieš miniturą Lietuvoje (Vilniuje ir Kaune), Jorge atsako į kelis klausimus.

WEARE18?

WEARE18 yra tas jausmas, kai tau kalatojasi širdis matant, kad žmogų, kurį įsimylėjai, bučiuoja kitas. Tik dar labiau perdėtas ir ištęstas.

Ko tikėtis?

Žmonės turėtų tikėtis pamatyti tai, kas apvers koncerto, kaip reiškinio, suvokimą aukštyn kojom. Audiovizualinė WEARE18 sąveika pasirodymą nuneš į priešišką raganų teritoriją.

Ko tikiesi?

Tai visai neatrodo realu. Girdėjau, čia pas jus daug karštų vaikinų. Tikiuosi orgijų. Taip pat, kad Ten Walls atvyks į mūsų šou ir nupirks man juodo veganiško šokolado su migdolais ir razinomis.

Rukhi Vverh „18 Mne Uzhe“?

Kai Boyfriend (Vytis Gruzdys) pasiūlė padaryti šio gabalo koverį, apsidžiaugiau. Man labai patiko daina, jos šnypščiantis pasyvus tonas. Kūriniuose mėgstu išryškinti patetiką ir liūdesį, todėl stengiausi dainuoti it būčiau girtas ir sustingęs nebūtyje. O tam, kad neskambėčiau, kaip kvailas amerikietis, dainuojantis rusiškai, dainavau kartu su Vyčiu, kuris ant manęs rėkė lyg būtų piktas rusas, mokantis mane gimnastikos. LOL.

https://www.facebook.com/wearrr18/videos/1245460918814365/

Tips‘ai tiems, kurie laukia ir tiems, kurie nelaukia WEARE18 koncertų Lietuvoje?

Tie, kurie nelaukia… tegul išgeria baliklio.

O tie, kurie laukia… aš jus myliu. Negerkit baliklio. Tikėkitės neįtikėtino. Ir saugokite savo vyrus nuo manęs, nes pavogsiu.

Vasario 18 d. – “Yucatan”, Vilnius

Vasario 19 d. – “Largo”, Kaunas

Groja:

WEARE18 live

BUSTER FRIENDLY live

MARIO MORETTI (BORDELLO A PARIGI)

ANTANAS LU W/ GORA PARASIT

QUERELLE