2018 June

Beachball FEST 2018: jūra, saulė, muzika, tinklinis & tenisas Nidoje

Liepos 6-8 dienomis Nidoje organizuojama didelė saulės, muzikos, paplūdimio tinklinio ir teniso šventė Neringa FM Beachball FEST 2018. Paplūdimio tinklinio mėgėjų turnyras, paplūdimio teniso turnyras, naktinis tinklinis, ‘beach party’, menai ir koncertai kvies džiaugtis šia fantastiška vasara! Jau 11 metus […]

Pakeliui į festivalį Prancūzijoje Garbanotas Bosistas apšildys Glass Animals

Rugsėjo 7 d. menų fabrike „Loftas Fest’18“ iš kolonėlių skleisis psichodelinio roko muzikos gėlės – scenoje pasikinkę gitaras ir pasileidę plaukus savo kūrybą pristatys viena daugiausiai žadančių lietuvių grupių „Garbanotas Bosistas“. Vaikinų misija festivalyje išties svarbi – jie apšildys pasaulines britų muzikos žvaigždes „Glass Animals“.

Į Lietuvą atvyksta Unknown Mortal Orchestra

Muzikos agentūra „8 Days A Week” skelbia dar vieną išskirtinį vasaros koncertą be stogo. Patvirtinta, kad rugpjūčio 14 d. į Vilniaus Universiteto Botanikos sodą Kairėnuose atvyks seniai norėti pamatyti „Unknown Mortal Orchestra“. Viso pasaulio hipsterių mėgstama grupė iš Portlando Vilniuje pristatys savo naują albumą „Sex & Food“. Tai bus pirmasis UMO pasirodymas Baltijos šalyse.

Hardware only dub techno funkcijos gradientai su grad_u

Dažniausiai derybos dėl interviu ir grafikų derinimas vyksta ilgai, o tekstas paleidžiamas kuo greičiau – šis pokalbis įvyko atvirkščiai: su Aleksandr Martinkevič, elektroninės muzikos scenai geriau žinomu grad_u vardu, dėl susitikimo susitarėme labai greitai ir paprastai, tačiau dialogas į tekstą nugulė tik po kelių mėnesių.

10 popmuzikos hitų, kurių nebūtų, jei ne Tove Lo

Tove Lo – ryškiausia šios vasaros koncertų žvaigždė Lietuvoje. Liepos 19 d. VU Botanikos sode Kairėnuose mūsų laukia itin atviras, seksualus ir drąsus pasirodymas. Liūdniausia mergina Švedijoje pirmą kartą šokdins lietuvius. Jos talento įrodymų – daugiau negu reikia. Bet ne visi žino, kad Tove Lo parašė daugybę dainų ir kitiems atlikėjams.