2003 May

SIELA – Už Regėjimo Lauko

Šių metų muzikos šiame albume yra tik 10 minučių, visa kita įrašyta tolimais 1994-aisiais, kai rokas Lietuvoje dar plaukė ant post-sąjūdinių revoliucinių nuotaikų. Tais laikais nepriklausomas roko grupes dar leido įrašų kompanijos “Bomba” ir “Zona”. Anot Sielos lyderio Aurelijaus Sirgedo, savo laiku šis albumas buvo parduotas daugiau kaip 2 tūkst. vnt. tiražu.

Siela @ Balti Drambliai

Gotika ir pagonybe persismelkę leidybinės firmos “Dangus” duobkasiai iškasė dar 1994 m. palaidotą grupės Siela “kūdikį” “Už Regėjimo Lauko” ir, pasitelkę savo magiškus ir tamsius ritualus, vorantinkliais apaugusiame drėgname rūsyje jį reanimavo. ta proga buvo surengtas “gyvojo numirėlio” vakarėlis.

Kas nors keičiasi?

Atėjo permainų laikas. Vat ir į Europos sąjunga kaip ir beveik įstojom. Anot politikų ar kokiu nors apžvalgininkų, gyvenimas gerėja, ekonomika kyla… Bet ar iš tikrųjų taip?
Nuvažiavus pasisvečiuot į Vilnių ar į Kauną, tikrai atrodo, kad pažanga didelė. O kitur kaip?
Kadangi pats esu šiaulietis, tai ir kalbėsiu apie gyvenimą Šiauliuose

ANTHONY PAPPA @ EXIT

Apie Anthony Pappa gandai sklido anksčiau, nei jis tapo DJumi. 90-aisiais pirmieji britų DJai, grįžė iš “gastrolių” Australijoje, pasakojo neįtikėtinas istorijas apie vaiką, grojantį tarsi iš natų ir miksuojantį puikiai kaip angelas. Jis buvo tikras vunderkindas, gimęs siciliečių šeimoje Australijos […]

Alternatyvaus Vaizdo Festivalis

Jaunųjų menininkų nekomerciniai / eksperimentiniai kino ir video projektai pirmą kartą bus rodomi alternatyviam vaizdui skirtame festivalyje įrodyti, jog kinas Lietuvoje nemirė, jog yra šviežių veidų ir vardų, kurie ateina su moderniomis koncepcijomis, originaliomis idėjomis