2004 July

PAPRIKA KORPS @ Balti Drambliai

Atrodė, kad visos aplinkybės yra prieš šį koncertą: koncertas šv.Kotrynos bažnyčioje dėl kurio koncertas prasidėjo vėliau ir baigėsi su policija, nuolatinis LT open-air renginių “draugai” atvėsęs oras ir lietūs…

Alternative Woodstock @ Valkininkai

Kas yra tikrasis Woodstock daugeliui aiškinti turbūt nereikia. O jei kas ir nežino, čia jų problema šiame interneto amžiuje. Šįkart tai bus straipsnis ne apie didžiausią savo laikmečio hipių festivalį, o apie sumažintą jo versiją, šį savaitgalį vykusią Valkininkų miškuose.

PEEPING TOMS – Maximum Rhythm & Reggae

Gražiame digipake iš saulėtosios Ispanijos atkeliavęs trečiasis šios šalies atlikėjų albumas su tokiais pat saulėtais garsais. Ska-reggae scenos veteranai, groję tokiose grupėse kaip MALARIANS, sukaupė pakankamai patirties, kad sukurtų kompozicijas, kurios skambėtų tarsi Jamaikos ’60-70-ųjų šokių muzikos aukso fondas. Šiais […]

Techstylism / Tundra

Kol “didieji” renginių organizatoriai tirpdo taukus paplūdimiuose arba rengia tokias masines orgijas kaip Jūros šventė, “mažieji” nesnaudžia ir rengia savo mėgstamos muzikos festivaliukus sodybose ir poilsiavietėje. Be didelių pretenzijų, tačiau su pakankamai kokybišku muzikos parinkimu ir gera nuotaika. Praėjusį savaitgalį net dviejose vietose vyko “kaimo šokiai”.

V/A – “Starteris III”

Rinkinys “Starteris” buvo pradėtas leisti kaip reklaminis Latvijos nepriklausomos scenos albumas žiniasklaidai, muzikos verslo žmonėms už pačių muzikantų lėšas. Pasirodė, kad rinkinys įdomus ne tik jiems, bet paprastiems klausytojams, todėl trečioji jo dalis išleista kaip “normalus” albumas, parduodamas muzikos įrašų parduotuvėse.