2007 January

Fellinis ir jo filmai

Kai man buvo šešeri, žinojau, kad į klausimą, kokie kino režisieriai yra geri, reikia atsakyti – Tarkovskis ir Fellinis. Šios pavardės man skambėjo gana šiurpiai, jas tardamas įsivaizduodavau kažką labai rimto ir nelabai suprantamo. Prabėgo metai, bet į klausimą apie gerus režisierius vis tiek galiu atsakyti taip pat – tik jau dabar laikas išsiaiškinti kodėl.

Jūratė ir Kastytis

Andrius Pulkauninkas įmontuotas į interviu prabyla: “Tai buvo pirmas bandymas Lietuvoje parodyti muzikinį spektaklį su šiuolaikiniu šokiu.” Nežinia, kiek objektyvios tiesos jo žodžiuose, bet spektaklį pažiūrėti smalsu. Vienas projekto iniciatorių – Rokas Radzevičius grupės “Skylė” įkūrėjas ir vienas Lietuvos hipių festivalio “Gėlių naktys” organizatorių.

Naujas BJORK albumas – jau pavasarį

Islandų indie dainininkė ir prodiuserė BJORK pranešė apie naujo albumo pasirodymą šių metų pavasario gale. Kol kas nedaug tėra žinoma apie albumo turinį, išskyrus tai, jog šiame darbe bus bendrų projektų su kai kuriais didžiausiais vardais dabartinėje muzikos industrijoje. Prodiuseris […]

INTERVIEWING SheeZzanova

Modifikuotos daržvės nesveika. O vartodami per daug miltinių patiekalų kaupiate nereikalingus riebalus ant dailių šlaunų ir pilvo. Mes turime geresnį receptą: sumaišome 400 g absurdo su žiupsneliu klasikos, įdedame į grotuvą, kaitinam 452 sekundes ir gaunam pagrindinį ingridientą – skambesį. O tada bossanovą sumaišom su Sheezza ir gaunam SheeZzanovą.

17. International Videofestival Bochum

Septynioliktasis videofestivalis Bochume (Vokietijoje) kviečia siųsti trumpametražius filmus, video instaliacijas bei VJ-darbus ir dalyvauti tarptautiniame konkurse, kuris vyks birželio 12 – 14 dienomis.