2008 April

Kinas Vilniuje: kur dingo kino teatrai?

Pirmasis viešas kino seansas Vilniuje įvyko 1897 metais. Nuo to laiko nutekėjo daug vandens, atėjo ir praėjo net dvi rusų okupacijos, o kinas išgyveno ne vieną nuosmukį.

Morgan Geist @ Woo. Romantika, gėlės ir švelnumas.

Kaip sakė Saulty, vakarėliai ne vien tik išsitaškymas, o ir šnekučiavimasis su draugužiais kokybiškos muzikos fone.

Vokiškas „Sobieski Uogos™” pavasaris su „Motorcitysoul”

Balandžio ir gegužės sandūroje klubinių vakarėlių serija – „Sobieski Uogos™” – grįžta į Panevėžį ir Šiaulius. Atitinkamai balandžio 30-ąją klube “VIP” ir gegužės 1-ąją klube “Neapolis” pasirodys deep tech house didžėjų duetas iš Vokietijos „Motorcitysoul”. Kompaniją svečiams palaikys nuolatinis „Sobieski Uogos™” lygos žaidėjas Vidis.

MULTIINSTRUMENTAL @ Musė

Praėjusį šeštadienį „Musėj” buvo galima pamatyti ir išgirsti tris šviežio roko grupes. Vilniaus universiteto radijas „StartFM” čia sukvietė vilniečius „.D.S..” bei dvi latvių kompanijas: „Gaserata” ir „IndyGo”. Visos grupės neseniai išleido naujus studijinius albumus, kurių pristatymui ir buvo skirtas koncertas. […]

Gatvės muzikos diena užpils gatves muzikantais

Gegužės 3-ią dieną bus ne tik šeštadienis ir 17 laipsnių šilumos, bet ir visą Lietuvą užvaldysianti “Gatvės muzikos” diena. Vilniuje muzikos, žinoma, bus daug, veiks net penki informacijos centrai, kurie įsikurs „Coffee inn” kavinėse Vilniaus g. 17, Trakų g. 7, Pilies g. 10, Gedimino prospekte prekybos centre „Gedimino 9″ ir Užupyje, „Užupio kavinėje”.