2011 April

Open’er traukia krūvą visko (papildyta)

Heineken Open’er festivalio organizatoriai prisirinko tiek visko, kad vietoj tradicinės ketvirtadienio pavakarės, naujų festivalinių vardų skelbimui rezervavo, iš karto po vieną trečiadienio ir ketvirtadienio Polskie Radio Trójka eterio valandą. Trečiadienio eterio metu festivalio vadas Mikołaj Ziółkowski tarstelėjo, kad pagrindinė scena jau praktiškai užpildyta, bet nusprendė dar šiek tiek patempti gumą.

Mikrokristal – Reflections from Imagination pristatymas

Ne tik kūriniai iš naujojo darbo, bet ir eilė nepublikuotų kompozicijų. Atsargiai, neužsisvajokite!

Festivalis „Atgaiva“ šiuolaikinį meną skleis pas Oginskius, Plungėj

Plungės Oginskio dvare gegužės antroje pusėje bus atgaivos. Nuo vidurdienio iki vidurnakčio dvare ir aplink – šiuolaikinės muzikos, vaizduojamojo meno ir šiuolaikinio šokio festivalis.

Kino centras „Garsas“ skatina judėti pirmyn nuo kultūrinio reliatyvizmo ir tradicinių ideologijų problemų iki svarbiausių empirinių gyvenimo pagrindų

Kino centras „Garsas“ ir toliau panevėžiečius ragina atrasti kitokį kiną. Šįkart žiūrovams skiriamas režisieriaus Peter Joseph dokumentinis filmas „Zeitgeist: Judame pirmyn“. Filme svarstoma, kaip sėkmingai pereiti iš dabartinės socioekonominės monetarinės politikos modelio, valdančio viso pasaulio visuomenę. Kalbinami sveikatos apsaugos, antropologijos, […]

Trečias NOMEANSNO kartas nemeluos

Birželio 21 d. menų fabrike “Loftas” pasirodys vienas įdomiausių pasaulinės pankroko scenos reiškinių NOMEANSNO iš Kanados. Grupė įtraukė Vilnių į savo daugiau nei 30-ies koncertų turą Europoje. Broliai Wright’ai ir co. į Lietuvą atvyksta trečią kartą ir yra kupini ryžto šį kartą nemeluoti.