2007 July

Estų „TakeOff“ – didžiausias

Rugpjūčio 10 ir 11 dieną Estijoje, Jagala apylinkėse (visai prie Talino) vyks, organizatorių teigimu, didžiausias Baltijos šalių elektroninės muzikos festivalis „Take Off 2007“ su penkiomis techno,hardstyle, trance, house, d`n`b arenomis. Tarp pagrindinių festivalio atlikėjų – tokie grynuoliai kaip Chris Liebing, […]

„Saulės Smūgio“ artistai dar kartą išrikiuoti

Felix Da Housecat dar kartą patvirtino, kad atvyksta palinksminti lietuvių šalies sostinėje rugpjūčio 14 d. vyksiančiame festivalyje „Saulės Smūgis“. Be to, vienas po kito „Radiocentro“ klausytojus prieš Žolinę šokdins Kid Massive, Rank1 ir šiemet visur esantys „Nesakyk Mamai – Metal […]

Positivus AB festival, Salacgriva, Latvija

„Positivus AB“ festivalis šiais metais buvo rengiamas pirmą kartą Latvijoje, netoli sienos su Estija. Koncertų organizatoriai į kaimyninę Rygą jau atitempę Mobį, Igį, MUSE, (rudenį – ir FAITHLESS), taip kad sekantis žingsnis – festivalis buvo gana logiškas. Viso reikalo sponsoriumi sutiko būti bankas AB, ir didysis laivas išplaukė….

Surinkti ir cukraus pudra pabarstyti Kambodžos įspūdžiai (II d.)

Mūsų rytai buvo itin sunkūs, nes mūsų ir Kambodžos karalystės gyventojų gyvenimo ritmai labai skiriasi. Pusryčiai viešbutyje prasidėjo nuo 7 ryto ir baigdavosi 10val.- atrodytų gal ir normalu, jei pamirštumem, kad mus skiria 4 miego-svajojimo-gyvenimo valandos. Tad pirmas rytas praėjo tiesiog sėdint ir žiūrint į pilnas lėkštes prisikrauto (!) maisto lėkštes.

Amfetamino kartos dainė

„Mūsų tautos genuose yra kažkokia nepaaiškinama uniformizacija. Man tai visiškai nepatinka“, – sako ji interviu televizijai, kurį aš peržiūrių „YouTube“. Ant sofos jame sėdi mergina, panašu kad neseniai ištrūkusi iš koncerto kokiame nors Lenkijos „Green Club“. Greitai Lietuvoje pasirodys jos pirmoji knyga „Lenkų ir rusų karas po baltai raudona vėliava“, kuris jau pasirodė visoje Europoje pačiais įvairiausiais pavadinimais (čekams ir daugeliu kitų kalbų, kad būtų paprasčiau – „Balta ir raudona“, amerikiečiams – „Snow White and Russian Red“, italams – „Prendi tutto“ prancūzams – „Polococtail Party“) – tikras paminklas blokinio namo laipteliuose baltus pigius miltelius šniaukiančiai kartai… ir jų merginoms.