2014 April

Įžanga į „Opium“ gegužę – Valpurgijos naktis „Smala“ su Ivan Smagghe ir Tim Paris

Įprastai tik savaitgaliais veikiantis sostinės naktinis klubas „Opium“ šįkart paklūsta kalendoriaus kaprizams ir visu pajėgumu dirbs trečiadienį, balandžio 30-ąją. Tarptautinę darbo dieną, gegutės dieną ir Lietuvos įstojimo į Europos sąjungos dieną klube pasitiks raudoniausia jo serija „Smala“ bei laukiamiausi šios svečiai šį sezoną – prancūzų duetas „It’s A Fine Line“.

Kartu burnoje, kartu su draugu

Nacionalinis Kauno dramos teatras pristatė prieštaringų atgarsių sulaukusį, amžiaus cenzu N-16 įvertintą spektaklį „Kartu“. Posovietinis Charkivas – iš bejėgiškumo sužvėrėjusi milicija, amerikietis pamokslininkas, beišblaškantys jaunuoliai – šie veikėjai atgyja naujausiame Nacionalinio Kauno dramos teatro spektaklyje „Kartu“ pagal ukrainiečių autoriaus S. […]

Cutthroats: gerklę perpjauti galima ir švelniai

Retai taip būna, kad “Ore” kalbintų grupę, prieš tai negirdėję nė vieno jų kūrybos akordo. Tiesa sakant, tokio atvejo ir nepamenu. Tačiau, kai vienoje kūrybinėje erdvėje susikerta Vladas Dieninis (AVaspo, Luumm), Gediminas Jakubka (Flesh Flash, Vilkduja) ir Gintas Rožė (Spooky Campfire Stories, Verslo Rizikos Rezervas), tai ne juokais intriguoja.

„Liverpool“ baras Vilniuje atidarymą švęs tris vakarus iš eilės

Pirmasis Lietuvoje indie ir roko muzikos baras „Liverpool“ duris atvers jau šį trečiadienį, balandžio 30 d. Atidarymo renginiai vyks ir ketvirtadienį, ir penktadienį. Per tris vakarus lankytojų laukia 8 nemokami Lietuvos nepriklausomo roko grupių koncertai ir diskotekos. Kartu su „Liverpool“ […]

Colours of Bubbles koncertuos „LRT Opus Ore“

Indie roko gerbėjus debiutiniu albumu „Inspired by a True Story“ pradžiuginę ir su pristatymo turu didžiuosius Lietuvos miestus apkeliavę „Colours of Bubbles” tęsia aktyvų muzikinės veiklos etapą. Balandžio 29 dieną šiauliečiai sugros populiarioje „LRT Opus Ore“ koncertų serijoje, balandžio 30 d. naujo „Liverpool Indie/Rock Bar“ atidaryme, o gegužės 10 dieną pasirodys ir Vilniaus „Artistų“ kiemelyje.