2003 October

Ryralio @ New Orleans

New Orleans – pavadinimas pretenzingas. Nežinau, kokia pirminė šio pavadinimo idėja, tačiau spėju, tai turėtu reikšti ir simbolizuoti tą hedonizmo dvasią, kuria New Orleanas skleidė praeito amžiaus pradžioje, tiesą sakant, ir nūdiena šio miesto ne ką ramesnė. Galbūt pats klubas šiek tiek mažiau prabangus, nei virš jo esantis kazino, tačiau šiokių tokių “mažorinių” elementų netrūksta.

Phill Hartnoll @ Gravity

Priėjus prie durų, apėmė tuštumos nuojauta, o šūdas, pagalvojau, vėl nesigavo… Vos neišsidrėbiau ant slidžių laiptų (ė, smėlio!), paskui vos neišsidrėbiau prie slenksčio ir dar vėliau vos neišsidrėbiau koridoriuje (kažkodėl kiekvieną kartą besilankant Gravity, koridorius man vaidina itin svarbią reikšmę) – išilgai tunelio beprotišku ritmu žaibavo spec. lemputės, nuo kurių tučtuojau praradau orientaciją erdvėje ir porą kartų bumbtelėjau sienon.

“Hallow-IN” – estetiško šiurpo naktis

Kiekvienas halloween’ą supranta savaip. “In” kviečia jį pasitikti rafinuotai – be pjaustytų moliūgų, kraujo ir baisių kaukių. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad vakarėlyje nebus šiurpu. Juk baisiausia būna tada, kai nesitiki.. “Hallow-IN” penktadienį, spalio 31 dieną “galaxy” klube švenčia su […]

Orbital: truputis žodžių garsams

Jei kas paklaustų, kas yra Orbital, pasimuistyčiau ir kiek abejodamas nutęsčiau – nežinau… Nes vien toks klausimas išmuštų iš vėžių ir gerokai sutrikdytų. Tiesa, jie šiuo metu gerokai aptilę ir galbūt ne tokie ryškūs ir aktyvūs kaip prieš keletą metų, tačiau jei manote, kad Orbital mirė – esate neteisūs.

Kraftwerk koncertuos MTV Europe Music Awards ceremonijoje

Šių elektroninės muzikos pionierių vardas minimas 2003 metų MTV Europe Music Awards ceremonijos line-up’e, šalia The Flaming Lips bei Chemical Brothers. Tai bus jų pirmas ir paskutinis TV pasirodymas grupės istorijoje, kuriuo jie pažymės itin sėkmingą savo paskutinį darbą “Tour De France”. 2004 grupė planuoja leistis į pasaulines gastroles.