2007 February

Paskutinės Minimal eros dienos ?!

2006-ieji, atrodo, daugeliui buvo minimal metai. Berlynas tik dar labiau įtvirtino savo, kaip pasaulinės šokių muzikos Mekos, statusą, Britanijos klubuose sukosi „Doppelwhipper“ ir ketaminas, o Richie Hawtinas tapo dokumentinio filmo herojumi pirmojoje „Pioneers of Electronic Music“, DVD serijos apie klubinės kultūros „žvaigždūnus“, dalyje.

Grot ORE 2 su EASY

Grupė EASY susikūrė visai neseniai (anksčiau kolektyvas buvo žinomas “Aeroplane” vardu”) ir yra grojusi tik viename koncerte. Tačiau charizmatiškasis vokalistas Ernis įsiminė daugeliui dėl purvino/prikimusio balso ir skandalingų pareiškimų. Mus užkniso visi tie dirbtiniai balsai ir celofaninės žvaigždės – šaukia muzikantai.

RyRalio singlas debiutuoja traxsource.com

Naujausias RyRalio DJs singlas “Nothing Special” jau pasirodė house muzikos interneto parduotuvėje Traxsource.com Įraše, kuris po dviejų savaičių pasirodys ir kaip vinylas – jame bus gerų RyRalio DJs draugų Johnny Fiasco, Rithma, Santi Touch, latvių BANDMASTER’S FLIGHT sukurtos versijos. Distributoriai […]

Marie Antoinette: filmas ir mada

„Vis tiek nekenčiu Marie Antoinette, nors jūsų Marie Antoinette versija man patinka“ – sakė filmo „Marija Antuanetė“ scenarijaus autorei ir režisierei prancūzų žurnalistas. Galbūt šis žurnalistas ir nėra toks jau objektyvus (nes prancūzams sunkiau pamiršti savas nuodėmes), visgi tiesa, kad šį filmą reikėtų vertinti kaip Sofijos Coppolos sukurtą Marijos versiją ir nesitikėti tikslios Marijos Antuanetės biografijos.

GROOVE ARMADA albumas – jau gegužės mėnesį

Karščiausios naujienos iš GROOVE ARMADA studijos: jau baigtas naujas studijinis albumas pavadinimu Soundboy Rock. Šis darbas parduotuvių lentynose turėtų pasirodyti gegužės menesį. Na, o kol kas grupės MySpace puslapyje galima pasiklausyti net tris naujausius kūrinius. GROOVE ARMADA puslapyje pranešama, jog […]